Vánoční X-Mas párty na SuperPařbě!

22.12.2012 13:37

Koná se 23.12.2012 v 19:00 !

 

Program:

19:00 - Zahájení X-Mas párty. (Zasněžená mapa)

19:20 - Deathmatch v bludišti, které se bude proměňovat. (na letišti v LV)

19:40 - Závod na dálnici v SF. trať bude speciálně upravená pro vozidla sanchez, která budou na místě k dispozici.

20:00 - DM ostrov (Na severu poušte). Nostalgická vzpomínka, na starší verze RZE, které provázel tento ostrov, a poté byl nahrazen systémem ostrovů. K dispozici budou poschovávané zbraně na ostrově.

20:20 - Závod, nebo-li derby. Jedná se o síť křižovatek (tunely), v kterých musíte sbírat CP, zvolení trasy je na každém. K dispozici budou motorky.

20:40 - FallOut (rozpadající se plocha). Jedná velká plocha, na ní budou hráči a postupně budou odpadávat její části. Cílem je se udržet na poslední desce.

21:00 - Závod v tunelu po celém SA. Začátek v LV. Tunel Vás prožene přes celou mapu a cílem je opět LV. V tunelu číhají zákeřnosti jako jsou kmeny stromů nebo úmyslně vytvořené nerovnosti ve spojích. K dispozici vozidlo NRG-500.

21:30 - Ukončení X-MAs párty. Zapnuta bude zasněžená mapa stejně jako na začátku. Zároveň v ní bude schováno několik dárků.
Druhy dárků Vám prozradíme už nyní, aby jste byli připraveni.

Dárky:
1) Obdržíte dům s plným inkasem. (první volný)
2) Obdržíte nejvyšší hodnost u Vašeho zaměstnání - zde je potřeba přijít se zaměstnáním, u kterého to potřebujete nejvíce.
3) Zvýšen level. (+1)
4) Možnost koupit jedno vozidlo zcela zdarma. (z /garaz /firemnigaraz nebo /ganggaraz)
5) Možnost vybrat si jedno vozidlo z jakekoliv sekce v /garaz


Na všechny akce se budete moct dostat příkazem /port. O průběhu akce a jejím stavu budete informováni pod radarem (minimapa).

I přes to že máme silnější stroj než minulý rok. Může se stát, že při naportování hráču vzniknou lagy. A to jak lagy v připojení, tak i hry. Proto doporučujeme si zapnout frame limiter, ktery zajistí menší náročnost. Ale hlavně pochopení a trpěliost.

Web Super pařby: https://superparba.eu/news.php