Kopec smrti

07.08.2012 15:47

Kopec smrti na serveru Super pařba znamená kdo přežije!

Tuto hru dělají admini ,ale musí je přemluvit hodně lidí někdy se to povde a někdy zase ne a taky to udělají admini sami.  Dřív tato hra byla pořád ,než se server začal měnit k reálnějšímu např. Porty jsou za 5000$ , nejde už utéct z vězení jen když vás někdo odveze ,ale nesmí to být vězeň! atd. No tak jestli si chcete zahrát hru kopec smrti na super pařbě musí se vám na obrazovce zobrazit :

kopec smrti 1.kolo

Obvykle stačí dát do příkazového řádku /kopec

To vás teleportuje na kopec v poušti kde určitě budou taky ostatní hráči. Pak to nejtěší. Bude tam vrtulník někdy jich tam víc asi tak 1-5.

Pak v horní části obrazovky uvidíte odpočet. Jak se zobrází nula=0 už se tam nikdo nemůže teleportovat a pak příjde to nejhorší. Všichni hráči tam budou utíkat dojde taky na sebevraždy. Buď skočíte z kopce a nebo vás někdo zabije pěstma ,ale to už není sebevražda no to je jedno jdeme dál. vrtulník půjde proti vám nebo spíš na všechny a vy se někde musíte schovat nebo uhnout je to fakt těžké.  Kdo přežije jako poslední dostane odměnu. Nejčastěji to jsou peníze. A to už je asi tak vše pokud se vám podaří přežít kopec smrti tak nám napište mě se to ani jednou nepovedlo tak přeju hodně štěstí.

 

                                                                                                                                                                                                                                                        Kill